Przepis fitness: Wegańska Poke Bowl

Przepis fitness: Wegańska Poke Bowl

Odkryj interesujące smaki i zróżnicuj swoją dietę tym przepisem na wegańską poke bowl. Nie tylko łatwo się ją przygotowuje, ale pokochasz ją również za bycie tak świeżą i lekką, że możesz rozkoszować się nią o każdej godzinie. Przygotujmy ten pięknie kolorowy delikates fit razem!

Składniki:

Składniki na sos:

Składniki na wegańską poke bowl

Te produkty mogą Cię zainteresować:

Przygotowanie:

Ugotuj ryż w osolonej wodzie, aż stanie się miękki. W międzyczasie pokrój tofu w kostkę i usmaż je na oliwie, aż stanie się złote. Następnie włóż ugotowany ryż na dno miski, w której będziesz podawać danie i umieść na nim pokrojoną w plasterki rzodkiew, mango, awokado, kiełki fasoli mung oraz wakame. Polej poke sosem przygotowanym poprzez wymieszanie sosu sojowego z miodem i sokiem z limonki. Smacznego!

Przepis fitness: Wegańska Poke Bowl
Wartości odżywcze1 porcji (w sumie 2 porcje)
Kalorie542
Białko21 g
Węglowodany77 g
Tłuszcze17 g

Wierzymy, że będziesz rozkoszować się naszym poke bowl tak bardzo jak my. A jeśli podobał ci się ten przepis, wspomóż go poprzez udostępnienie.

DODAJ NOWY KOMENTARZ

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *