Przepis fitness: Naleśniki warzywne z komosą ryżową

Przepis fitness: Naleśniki warzywne z komosą ryżową

Szybkie, odżywcze i smaczne posiłki są naszymi ulubionymi! Wiemy, że twoimi też, więc dlatego wzbogacamy tę kategorię przepisem na warzywne naleśniki z komosą ryżową. Są doskonałe na ciepło oraz na zimno I będziesz mógł się nimi cieszyć nie tylko podczas niedzielnego lunchu ze swoją rodziną, ale również jako zdrową i bogatą przekąską w samochodzie podczas twojej podróży! Przygotujmy je razem!

Do ich przygotowania będziemy potrzebować:

Te produkty mogą Cię zainteresować:

Przygotowanie:

Na początek musisz ugotować komosę ryżową według instrukcji. W międzyczasie pokrój drobno cukinię, paprykę oraz cebulę i rozgnieć ser z orzechów nerkowca widelcem. Kiedy komosa ryżowa będzie ugotowana, możemy wymieszać ją razem z pokrojonymi warzywami, serem z orzechów nerkowca, posiekaną pietruszką, solą, czarnym pieprzem i mąką w dużej misce. Następnie kształtujemy naleśniki z mieszanki wilgotnymi dłońmi. Przygotuj patelnię z nieprzywierającą powierzchnią i popsikaj ją olejem w sprayu. Smaż przygotowane naleśniki do momentu, aż zrobią się złote z obu stron. Posyp je rukolą, dopraw keczupem i ciesz się ich doskonałym smakiem

Przepis fitness: Naleśniki warzywne z komosą ryżową
Wartości odżywcze1 porcji (w sumie 2 porcje)
Kalorie595
Białko23 g
Węglowodany64 g
Tłuszcze26 g

Wierzymy, że już niedługo przygotujesz ten zdrowy delikates w formie warzywnych naleśników z komosą ryżową. Jeśli podobał ci się ten przepis, nie zapomnij wspomóc go poprzez udostępnienie.

DODAJ NOWY KOMENTARZ

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *