Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

BIO Makaron białkowy - Fusilli - VanaVita

Producent: VanaVita
Ocena:
100 %

BIO Makaron białkowy zalicza się do wysokiej jakości bezglutenowych wegańskich dodatków do dań. Wykonany jest z mąki z czerwonej soczewicy i białka grochu, co czyni go znakomitym źródłem wysokiej jakości białka, węglowodanów, a także błonnika. Ma również niską zawartość tłuszczu i cukru, dzięki czemu stanowi świetny dodatek do mięs i sosów.

 
Cena promocyjna 9,99 zł Cena normalna: 0,00 zł
Rekomendowana cena detaliczna
Dostawa od 9.99 zł
DARMOWA dostawa dla zamówień od 79.00 zł

BIO Makaron białkowy - zdrowy, bezglutenowy dodatek do dań, który jest doskonałym źródłem białka, węglowodanów złożonych i błonnika

BIO Makaron białkowy to wspaniała bezglutenowa alternatywa dla klasycznego makaronu. Nie zawiera jaj ani innych składników pochodzenia zwierzęcego, więc mogą się nim w pełni delektować nawet weganie. W składzie znajduje się jedynie BIO mąka z czerwonej soczewicy i BIO białko grochu. Te dwa składniki razem tworzą smaczną kombinację z dużą zawartością białka. W ten sposób przyczynia się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej. Dodatkowo makaron ten jest doskonałym źródłem błonnika i węglowodanów złożonych oraz ma niską zawartość tłuszczu i cukru, co czyni go zdrowym daniem, którym możesz się delektować nawet podczas odchudzania. 

                           

Makaron ma wiele zastosowań w kuchni. Może być wspaniałym dodatkiem do dań lub bazą do różnych sałatek. Ze względu na to, że sam w sobie zawiera dużo białka nie ma potrzeby uzupełniania go mięsem lub jego substytutem. Makaron ten pomoże Ci stworzyć zdrowe i zbilansowane dania o kompleksowej kompozycji makroskładników.     

              

BIO Makaron białkowy & jego zalety

  • zawiera tylko BIO mąkę z czerwonej soczewicy i BIO białko grochu
  • wysoka zawartość białka i błonnika
  • wspaniałe źródło węglowodanów złożonych
  • niska zawartość tłuszczu i cukru
  • wegański i bezglutenowy
  • nadaje się jako zdrowy dodatek do dań lub jako baza do sałatek

            

Składniki

BIO mąka z czerwonej soczewicy 88%, BIO białko grochu 12%.

            

Zalecane spożycie

Do 1L osolonego wrzątku wrzuć 100 g makaronu i gotuj 6-8 minut. Odcedź i przepłucz makaron zimną wodą.

                  

Informacje żywieniowe

Wartości odżywcze100 g
Wartość energetyczna 1530 kJ / 366 kcal
Tłuszcz 3,1 g
   w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,7 g
Węglowodany 48,7 g
   w tym cukry 2,1 g
Błonnik 5,2 g
Białko 33,8 g
Sól 0,3 g

      

Uwaga

Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. 

Recenzje klientów

BIO Makaron białkowy - Fusilli - VanaVita

Recenzja produktu

100%
100%
Średnia z 1 recenzji
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Ocena całkowita

klienta zweryfikowanego

100 %

Najbardziej przydatna pozytywna recenzja produktu

Najbardziej przydatna negatywna recenzja produktu

Lista opinii BIO Makaron białkowy - Fusilli - VanaVita

Napisz własną recenzję
Teraz recenzujesz:BIO Makaron białkowy - Fusilli - VanaVita
Twoja ocena
Wyprodukowany w
EU
Bez sztucznego słodzika
tak
Wysokość
3.00 cm
Szerokość
22.00 cm
Długość
15.00 cm
Waga brutto
0.25 kg
Waga netto
0.25 kg
EAN
8586022213793
Bez opakowania z tworzywa sztucznego
nie
Bez GMO
tak
Dystrybutor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
BIO
tak
Bezglutenowy
tak
Bez laktozy
tak
Wegetariański
tak
Wegański
tak
Mieszanka
czysty
Forma
artykuły spożywcze
Kategoria prawna produktu
żywność
Główna kategoria

Ostrzeżenia:

Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed wysoką temperaturą.

Zapytania od klientów

BIO Makaron białkowy - Fusilli - VanaVita

Wpisz pytanie
Wpisz odpowiedź

Przepis fitness: Makaron z soczewicy z kremowym sosem pomidorowym

Masz ochotę na szybki, obfity i smaczny obiad lub kolację? Nie szukaj dalej! Przygotuj ten wysokobiałkowy makaron z soczewicy z kremowym sosem pomidorowym.

Jakie Są Najlepsze Źródła Białka Roślinnego i Dlaczego Warto Włączyć Je do Swojej Diety?

Roślinne źródła białka są świetnym sposobem na ratowanie życia zwierząt i naszej planety. Nawet dla mięsożerców, mogą być doskonałym dodatkiem do menu. W dzisiejszym artykule przedstawiamy najlepsze źródła białka roślinnego i ich zawartość makroskładników.

Przepis fitness: Pełnoziarnisty makaron z fetą i pomidorkami koktajlowymi

Przygotuj makaron z pieczoną fetą i pomidorkami, który obecnie króluje na social mediach. Rozpieść się szybkim i przepysznym przepisem w zdrowszej wersji pełnej białka! Po prostu musisz go spróbować!

Fitness przepis: Pad Thai z kurczakiem i imbirem

Wypróbuj dietetyczny przepis na Pad Thai z kurczakiem, nerkowcami i imbirem. Ciesz się tym posiłkiem pełnym białka i egzotycznego smaku w towarzystwie bliskich.

Pozycja(e) 4