BIO Makaron białkowy - Fusilli - VanaVita

Ocena:
74 % of 100
74 % (7)
Producent: VanaVita

BIO Makaron białkowy zalicza się do wysokiej jakości bezglutenowych wegańskich dodatków do dań. Wykonany jest z mąki z czerwonej soczewicy i białka grochu, co czyni go znakomitym źródłem wysokiej jakości białka, węglowodanów, a także błonnika. Ma również niską zawartość tłuszczu i cukru, dzięki czemu stanowi świetny dodatek do mięs i sosów.

Na stanie
9,90zł

BIO Makaron białkowy - zdrowy, bezglutenowy dodatek do dań, który jest doskonałym źródłem białka, węglowodanów złożonych i błonnika

BIO Makaron białkowy to wspaniała bezglutenowa alternatywa dla klasycznego makaronu. Nie zawiera jaj ani innych składników pochodzenia zwierzęcego, więc mogą się nim w pełni delektować nawet weganie. W składzie znajduje się jedynie BIO mąka z czerwonej soczewicy i BIO białko grochu. Te dwa składniki razem tworzą smaczną kombinację z dużą zawartością białka. W ten sposób przyczynia się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej. Dodatkowo makaron ten jest doskonałym źródłem błonnika i węglowodanów złożonych oraz ma niską zawartość tłuszczu i cukru, co czyni go zdrowym daniem, którym możesz się delektować nawet podczas odchudzania. 

                           

Makaron ma wiele zastosowań w kuchni. Może być wspaniałym dodatkiem do dań lub bazą do różnych sałatek. Ze względu na to, że sam w sobie zawiera dużo białka nie ma potrzeby uzupełniania go mięsem lub jego substytutem. Makaron ten pomoże Ci stworzyć zdrowe i zbilansowane dania o kompleksowej kompozycji makroskładników.     

              

BIO Makaron białkowy & jego zalety

  • zawiera tylko BIO mąkę z czerwonej soczewicy i BIO białko grochu
  • wysoka zawartość białka i błonnika
  • wspaniałe źródło węglowodanów złożonych
  • niska zawartość tłuszczu i cukru
  • wegański i bezglutenowy
  • nadaje się jako zdrowy dodatek do dań lub jako baza do sałatek

            

Składniki

BIO mąka z czerwonej soczewicy 88%, BIO białko grochu 12%.

            

Zalecane spożycie

Do 1L osolonego wrzątku wrzuć 100 g makaronu i gotuj 6-8 minut. Odcedź i przepłucz makaron zimną wodą.

                  

Informacje żywieniowe

Wartości odżywcze100 g
Wartość energetyczna 1530 kJ / 366 kcal
Tłuszcz 3,1 g
   w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,7 g
Węglowodany 48,7 g
   w tym cukry 2,1 g
Błonnik 5,2 g
Białko 33,8 g
Sól 0,3 g

      

Uwaga

Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. 

Więcej informacji
EAN 8586022213793
Etykiety produktów BIO, Wegański, RO - VANAVITA
Główna kategoria Makaron
BIO tak
Bez glutenu tak
Bez laktozy tak
Wegetariański tak
Wegański tak
Mieszanka czysty
Forma artykuły spożywcze
Kategoria prawna produktu żywność
Wyprodukowany w EU
HS kod 19021910: --- Neobsahujúce múku alebo krupicu z obyčajnej pšenice
Wysokość 3.00 cm
Szerokość 22.00 cm
Długość 15.00 cm
Waga brutto 0.25 kg
Bez opakowania z tworzywa sztucznego nie
Bez sztucznego słodzika tak
Bez GMO tak
Ilość sztuk na palecie 500 szt.
Waga netto 0.25 kg
Dystrybutor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Inne kategorie Żywność dietetyczna
Zboża i płatki zbożowe
Diety
Produkty bezglutenowe
Produkty bez laktozy
Produkty wegańskie
Produkty wegetariańskie
Produkty BIO

Ostrzeżenia:

Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed wysoką temperaturą.

Recenzje klientów BIO Makaron białkowy - Fusilli - VanaVita
Napisz własną recenzję
Teraz recenzujesz:BIO Makaron białkowy - Fusilli - VanaVita
Twoja ocena
Opakowanie (g) Cena Cena promocyjna Na stanie
250 g 14,90zł 9,90zł
na stanie
20 x 250 g 229,90zł 186,90zł
na stanie
Zapytania od klientów
Wpisz pytanie
Wpisz odpowiedź