BIO Crispins protein bread to kruchy i chrupiący zamiennik tradycyjnych ciastek, idealny jako element zdrowej i zrównoważonej diety. Charakteryzuje się bogatą zawartością błonnika i białka, a także dłuższym okresem przydatności do spożycia, dzięki czemu dłużej zachowuje świeżość.
(Darmowa DOSTAWA przy zamówieniach powyżej 199.00 zł)
BIO Crispins protein bread idealny jako element zdrowej i zrównoważonej diety
BIO Crispins protein bread jest idealny jako element zdrowej i zrównoważonej diety. Kruche i chrupiące kromki charakteryzują się bogatą porcją błonnika i białka, dzięki czemu doskonale nadają się jako zdrowy zamiennik klasycznych ciastek. Ma dłuższy okres przydatności do spożycia, dzięki czemu dłużej zachowuje świeżość. Dzięki wyważonemu składowi dostarczy organizmowi wielu korzystnych substancji, jednocześnie spełniając Twoje wymagania.
BIO Crispins protein bread i jego zalety
- zdrowsza alternatywa klasycznych ciastek
- jest w jakości ekologicznej
- stanowi bogate źródło błonnika i białka
- całkowicie spełni Twoje wymagania
- ma dłuższy termin przydatności do spożycia
Składniki
Mąka z soczewicy (czerwona, brązowa) 50%, mąka grochowa (żółty groszek), sól morska.
Tabela wartości odżywczych
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1 449 kJ / 342 kcal |
Tłuszcze | 1.2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0.2 g |
Węglowodany | 58.8 g |
w tym cukry | 4.2 g |
Błonnik | 3.5 g |
Białko | 22.2 g |
Sól | 0.8 g |
BIO chrupkie pieczywo proteinowe – EXTRUDO
Recenzja produktu
Ocena całkowita
klienta zweryfikowanego
100 %
Najbardziej przydatna pozytywna recenzja produktu
Najbardziej przydatna negatywna recenzja produktu
Ostrzeżenia:
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed wysoką temperaturą.