Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Baton proteinowy z mąki ze świerszczy Pleasure - SENS

Producent: SENS
Ocena:
100 %

Pleasure Cricket Flour Protein Bar jest oryginalnym źródłem energii i białka, które możesz zabrać ze sobą wszędzie. Ten soczysty baton bezglutenowy z dużą zawartością błonnika to prawdziwa przyjemność dla kubków smakowych.

 
Cena promocyjna   8,99 zł Cena normalna:   0,00 zł Dostawa od 11.00 zł
(Darmowa DOSTAWA przy zamówieniach powyżej 199.00 zł)

Pleasure protein bar - pożywny baton bezglutenowy z mąki ze świerszczy

Pleasure protein bar z mąki ze świerszczy jest pożywnym i oryginalnym źródłem białka. Baton jest produkowany wyłącznie z naturalnych składników i ma zrównoważoną zawartość składników odżywczych. W jego skład wchodzi mąka ze świerszczy, która jest interesująca nie tylko pod względem zawartości białka, ale także błonnika i wysokiej jakości tłuszczów. Jest soczysty dzięki daktylom i owocom, ale także chrupiący dzięki zawartości migdałów. Baton jest bezglutenowy i nadaje się do spożycia o każdej porze dnia w celu uzupełnienia energii.

 

Pleasure Cricket Flour Protein Bar - SENS

 

Pleasure protein bar i jego zalety

  • jest wykonany wyłącznie z naturalnych surowców
  • jest bogatym źródłem białka, zdrowych tłuszczów i błonnika
  • jest bezglutenowy
  • ma doskonały smak

 

Składniki

Smak Pineapple - coconut: Daktyle, migdały, suszony ananas (16%), mąka ze świerszczy (Acheta domesticus) (10%), tarty orzech kokosowy (8%), koncentrat limonkowy, suszone morele, mąka ryżowa.

 

Smak Dark chocolate - orange: Daktyle, migdały, ciemna czekolada (kawałki kakao, cukier, masło kakaowe, wanilia w proszku) (12%), mąka ze świerszczy (Acheta domesticus) (10%), koncentrat pomarańczowy (2%), olej pomarańczowy (0,4%).

 

Smak Dark chocolate - cherries: Daktyle, migdały, wiśnie i czereśnie w proszku (15%), mąka ze świerszczy (Acheta domesticus) (10%), ciemna czekolada (kakao, cukier, masło kakaowe, wanilia w proszku) (9%), koncentrat amonowy.

 

Tabela wartości odżywczych

Wartości odżywcze (smak pineapple - coconut) 100g 40 g 
Wartość energetyczna

1,730 kJ / 414 kcal 

692 kJ / 166 kcal

Tłuszcze19 g7.6 g
 w tym kwasy tłuszczowe nasycone6 g2.4 g
Węglowodany41 g16 g
 w tym cukry39 g14 g
Błonnik9.4 g3.8 g
Białko15 g6g
Sól0.09 g0.04g
Wartości odżywcze (smak dark chocolate - orange)100 g 40 g
Wartość energetyczna

1,809 kJ / 433 kcal

724 kJ / 173 kcal

Tłuszcze23 g9,2 g
 w tym kwasy tłuszczowe nasycone5.2 g2.1 g
Węglowodany37 g15 g
 w tym cukry35 g14 g
Błonnik9.3 g3.7 g
Białko15 g6 g
Sól0.09g0.04g
Wartości odżywcze (smak dark chocolate - cherries) 100 g 40 g
Wartość energetyczna

1,705 kJ / 408 kcal

682 kJ / 163 kcal

Tłuszcze18 g7.2 g
 w tym kwasy tłuszczowe nasycone4.1 g1.6 g
Węglowodany42 g17 g
 w tym cukry39 g16 g
Błonnik8.7 g3.5 g
Białko15 g6g
Sól0.09 g0.04 g

 

Uwagi

Spożycie świerszczy może powodować reakcję alergiczną u osób uczulonych na mięczaki, skorupiaki lub roztocza.

Recenzje klientów

Baton proteinowy z mąki ze świerszczy Pleasure - SENS

Recenzja produktu

100%
100%
Średnia z 1 recenzji
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Ocena całkowita

klienta zweryfikowanego

100 %

Najbardziej przydatna pozytywna recenzja produktu

Najbardziej przydatna negatywna recenzja produktu

Lista opinii Baton proteinowy z mąki ze świerszczy Pleasure - SENS

Napisz własną recenzję
Teraz recenzujesz:Baton proteinowy z mąki ze świerszczy Pleasure - SENS

Smak

Dystrybutor
358
Bez sztucznego słodzika
tak
Wysokość
1.00 cm
Szerokość
4.00 cm
Długość
14.50 cm
Waga brutto
0.42 kg
Waga netto
0.04 kg
EAN
4260624010557
Bez opakowania z tworzywa sztucznego
nie
Bez GMO
tak
Kategoria prawna produktu
artykuły spożywcze przeznaczone żywienia specjalnego
BIO
nie
Bezglutenowy
tak
Bez laktozy
tak
Wegetariański
nie
Wegański
nie
Mieszanka
mieszanka
Forma
artykuły spożywcze
Główna kategoria

Ostrzeżenia:

Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed wysoką temperaturą.

Zapytania od klientów

Baton proteinowy z mąki ze świerszczy Pleasure - SENS

Wpisz pytanie
Wpisz odpowiedź