Wędzone filety z makreli w oleju - Franz Josef Kaiser
Wędzone filety z makreli w oleju to wysokiej jakości filety z makreli wędzonej, która jest doskonałym źródłem kwasów tłuszczowych omega-3.
(Darmowa DOSTAWA przy zamówieniach powyżej 199.00 zł)
Wędzone filety z makreli w oleju - wysokiej jakości filety pochodzące z połowów morskich
Wędzone filety makreli w oleju to makrele wędzone marynowane w oleju rzepakowym. Są one wysokiej jakości filetami pochodzącymi z połowów morskich i stanowią doskonałe źródło kwasów tłuszczowych omega-3, które są ważne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu. Filety doskonale nadają się do wzbogacania sałatek i smarowania lub do bezpośredniego spożycia. Jest to produkt oryginalny bez konserwantów, dodatku cukru i glutenu.
Wędzone filety makreli w oleju i ich zalety
- wysokiej jakości filety
- doskonałe źródło kwasów tłuszczowych omega-3
- pochodzą z połowów morskich
- odpowiednie do sałatek i smarowania
Składniki
Makrela (Scomber scombrus) - filety wędzone, olej rzepakowy 39%, sól kuchenna.
Tabela wartości odżywczych
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1775 kJ / 425 kcal |
Tłuszcze | 41 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4.9 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 14 g |
Sól | 1.2 g |
Uwagi
Alergeny: makrela.
Wędzone filety z makreli w oleju - Franz Josef Kaiser
Ostrzeżenia:
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed wysoką temperaturą.