Portugalski tuńczyk w oliwie z oliwek jest źródłem pełnowartościowego białka, które jest również bardzo smaczne i łatwe do strawienia. Mięso tuńczyka zostało przetworzone ręcznie przez portugalską firmę rodzinną Aveiro, która od 1928 roku podtrzymuje tradycję hodowli ryb. Mięso z tego tuńczyka zawiera znacznie mniej rtęci i tym samym staje się zdrowsze dla organizmu.
(Darmowa DOSTAWA przy zamówieniach powyżej 199.00 zł)
Tuńczyk w oliwie z oliwek – dostarcza wysokiej jakości białko, jest smaczny i łatwostrawny
Tuńczyk w oliwie z oliwek portugalskiej firmy rodzinnej Aveiro, która od 1928 roku przywiązuje szczególną wagę nie tylko do zapewnienia doskonałego smaku mięsa tuńczyka, ale również do zmniejszenia zawartości rtęci w rybach oraz ręcznego przetwarzania i zrównoważonego rozwoju hodowli ryb. To właśnie dlatego te filety są bardzo smaczne i łatwo przyswajalne. Bez względu na to, czy jesteś miłośnikiem zdrowych potraw, czy po prostu chcesz uzupełnić braki białka w diecie, nie możesz odmówić sobie smaku portugalskiego tuńczyka.
Tuńczyk w oliwie z oliwek i jego zalety
- tuńczyk w kawałkach
- produkt firmy rodzinnej z długoletnią tradycją
- brak produkcji przemysłowej - mięso tuńczyka jest przetwarzane ręcznie
- kraj pochodzenia: Portugalia
Składniki
Tuńczyk (65%), oliwa z oliwek (34%), sól spożywcza.
Tabela wartości odżywczych
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 702 kJ / 167 kcal |
Tłuszcze | 6,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,9 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 27 g |
Sól | 1 g |
Tuńczyk w oliwie 120 g - Aveiro
Recenzja produktu
Ocena całkowita
klienta zweryfikowanego
100 %
Najbardziej przydatna pozytywna recenzja produktu
Najbardziej przydatna negatywna recenzja produktu
Ostrzeżenia:
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed wysoką temperaturą.