Protein Icecream 500 g - Frankys Bakery

Ocena:
96 % of 100
96 % (20)
Producent: Frankys Bakery

Protein Icecream to praktyczna mieszanka do przygotowania pysznych lodów proteinowych. W jednej porcji znajduje się 19 g białka, a dzięki prostemu i szybkiemu przygotowaniu stanie się Twoim ulubionym przysmakiem białkowym.

Długoterminowo niedostępny

Protein Icecream - mieszanka, dzięki której łatwo i szybko przygotujesz orzeźwiające lody proteinowe  

Protein Icecream to praktyczna mieszanka do przygotowania orzeźwiających i pysznych lodów proteinowych. W jednej porcji znajduje się 19 g białka! Przygotowanie lodów jest proste i szybkie, co sprawi, że pokochasz je jeszcze bardziej. Wymieszaj 50 g Protein Icecream z 210 ml wody lub mleka, włóż do zamrażarki na 2-3 godziny i wyjmij 10 minut przed jedzeniem. 

 

Protein Icecream 500 g - Frankys Bakery

 

Protein Icecream i jego zalety

  • mieszanka do przygotowania orzeźwiających lodów proteinowych
  • zawiera 19 g białka w jednej porcji
  • jest łatwy i szybki w przygotowaniu

 

Składniki

Chocolate: koncentrat białka serwatkowego, częściowo uwodorniony olej kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator (mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym), syrop glukozowy, cukier, białka mleka, stabilizator (fosforan potasu), środek przeciwzbrylający (fosforan wapnia), odtłuszczone kakao w proszku, tłuszcz roślinny (średniołańcuchowe trójglicerydy (MCT) z oleju kokosowego), aromat czekoladowy, dekstroza, fruktoza, maltodekstryna, stabilizator (guma ksantanowa), emulgator (karboksymetyloceluloza sodowa), substancje słodzące (sukraloza , acesulfam K), wanilia.

 

Stracciatella: koncentrat białka serwatkowego, częściowo uwodorniony olej kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator (mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym), syrop glukozowy, cukier, białka mleka, stabilizator (fosforan potasu), środek przeciwzbrylający (fosforan wapnia), odtłuszczone kakao w proszku, tłuszcz roślinny (średniołańcuchowe trójglicerydy (MCT) z oleju kokosowego), dekstroza, fruktoza, maltodekstryna, kawałki czekolady 0,7%, aromat, stabilizator (guma ksantanowa), emulgator (karboksymetyloceluloza sodowa), substancje słodzące (sukraloza , acesulfam K), wanilia, barwnik.

   

Dawkowanie

Zalecamy wymieszanie 50 g produktu z 210 ml wody lub mleka i umieszczenie go w zamrażarce na 2-3 godziny. Wyjmij lody 10 minut przed jedzeniem.

   

Tabela wartości odżywczych

Wartości odżywcze1 porcja (50 g)
Wartość energetyczna 941 kJ / 224 kcal
Tłuszcze 7,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,8 g
Węglowodany 19 g
w tym cukry 12 g
Błonnik pokarmowy 0 g
Białko 20 g
Sól 0,13 g

 

Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa

Nie stosować w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu. Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej i zbilansowanej diety. Przechowywać z dala od bezpośredniego światła słonecznego, nagłych wahań temperatury i wilgoci, poza zasięgiem małych dzieci. Nadmierne spożycie może wywołać działanie przeczyszczające.

Więcej informacji
EAN 4313042780660
Forma proszek
Główna kategoria Mieszanki do przygotowywania posiłków
Bez GMO nie
BIO nie
Bez glutenu tak
Bez laktozy nie
Wegetariański tak
Wegański nie
Mieszanka mieszanka
Wyprodukowany w EU
HS kod 21069098: --- Ostatné
Wysokość 16.20 cm
Szerokość 10.70 cm
Długość 10.70 cm
Waga brutto 0.59 kg
Bez opakowania z tworzywa sztucznego nie
Bez sztucznego słodzika nie
Ilość sztuk w opakowaniu 6 szt.
Kategoria prawna produktu żywność
Dystrybutor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Inne kategorie Białko
Żywność funkcjonalna
Diety
Produkty bezglutenowe
Produkty wegetariańskie

Ostrzeżenia:

Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed wysoką temperaturą.

Recenzje klientów Protein Icecream 500 g - Frankys Bakery
Napisz własną recenzję

Smak

Teraz recenzujesz:Protein Icecream 500 g - Frankys Bakery
Twoja ocena
Smak Ocena Cena Na stanie
Zapytania od klientów
Wpisz pytanie
Wpisz odpowiedź