Premium BIO Syrop Ryżowy 350 g - DR. GOERG

0%
0% (0)
Producent: DR. GOERG

Premium BIO Rice Syrup to pyszny syrop z wysoką zawartością wysokiej jakości BIO ryżu. Ma delikatny karmelowy smak, który doskonale nadaje się do słodzenia każdego dania czy deseru. Ponadto syrop nie zawiera żadnych sztucznych składników, glutenu ani laktozy.

Brak w magazynie
Szacowana cena 23,90zł

Premium BIO Rice Syrup - 100% organiczny syrop bez fruktozy i sztucznych składników

Premium BIO Rice Syrup to pyszny syrop najwyższej jakości. Jest on w 100% organiczny i produkowany wyłącznie z ekologicznego ryżu. Ma delikatny karmelowy smak i nie zawiera fruktozy. Co więcej, jest on również wolny od sztucznych składników, glutenu i laktozy. Dzięki płynnej formie możesz go dodawać do każdego deseru czy sałatki, a także używać do aromatyzowania słodkich lub pikantnych potraw.    

                     

Premium BIO Rice Syrup i jego zalety

  • 100% organiczny syrop
  • ma delikatny karmelowy smak
  • nie zawiera fruktozy
  • odpowiedni dla wegan
  • nie zawiera żadnych sztucznych składników, glutenu ani laktozy

               

Składniki

100% nierafinowany organiczny syrop ryżowy.    

                              

Tabela wartości odżywczych

Wartości odżywcze100 g
Wartość energetyczna 1325 kJ / 312 kcal
Tłuszcze 0,2 g
   w tym tłuszcze nasycone < 0,1 g
Węglowodany 77 g
   w tym cukry 54 g
Białko 0,5 g
Sól 0,10 g

          

Uwaga

Przechowywać w suchym miejscu. Chronić przed ciepłem i światłem.

Więcej informacji
Główna kategoria Sosy
Wyprodukowany w EU
Dystrybutor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Kategoria prawna produktu żywność
Forma płyn
Mieszanka czysty
Wegański tak
Wegetariański tak
Bez laktozy tak
Bezglutenowy tak
BIO tak
Bez GMO tak
Bez sztucznego słodzika tak
Bez opakowania z tworzywa sztucznego nie
Recenzje klientów Premium BIO Syrop Ryżowy 350 g - DR. GOERG
Napisz własną recenzję
Teraz recenzujesz:Premium BIO Syrop Ryżowy 350 g - DR. GOERG
Twoja ocena
Variants Cena Cena promocyjna W magazynie
Zapytania od klientów
Wpisz pytanie
Wpisz odpowiedź