Pasta daktylowa jest zdrowym, naturalnym słodzikiem z witaminami, minerałami i błonnikiem. Jest lekkostrawna, a dzięki swojemu słodkiemu smakowi i zdolności wiązania można ją stosować w niewypiekanych słodyczach lub dżemach. Nie zawiera glutenu, sztucznych substancji słodzących ani konserwantów. Na pewno spodoba się weganom i osób nietolerujących glutenu.
Pasta daktylowa - naturalny środek słodzący, który docenisz podczas przygotowywania słodkich przepisów
Pasta daktylowa jest w 100% naturalnym produktem bez konserwantów i sztucznych substancji słodzących. Dzięki swojemu słodkiemu smakowi i zdolności wiązania może być stosowana jako środek słodzący w niewypiekanych słodyczach lub dżemach. Jest lekkostrawna oraz zawiera witaminy, minerały i błonnik. Pasta jest odpowiednia dla osób poszukujących alternatywnego środka słodzącego, ale także dla wegan czy osób nietolerujących glutenu.
Pasta daktylowa & jej zalety
- 100% naturalny środek słodzący
- zawiera witaminy, minerały i błonnik
- łatwostrawna
- wolna od glutenu i dodatku cukru
- wolna od sztucznych substancji słodzących i konserwantów
- odpowiednia jako substancja słodząca w niewypiekanych ciastach
- odpowiednia dla wegan, wegetarian i osób nietolerujących glutenu
Składniki
Daktyle (100%).
Tabela wartości odżywczych
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 282 Kcal |
Tłuszcze | 0.4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0.1 g |
Węglowodany | 75.3 g |
w ty cukry | 64 g |
Błonnik | 8 g |
Białko | 2.5 g |
Sól | 0.015 g |
Uwagi
Produkt zawiera daktyle.
Pasta daktylowa - Bombus
Recenzja produktu
Ocena całkowita
klienta zweryfikowanego
100 %
Najbardziej przydatna pozytywna recenzja produktu
Najbardziej przydatna negatywna recenzja produktu
Ostrzeżenia:
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed wysoką temperaturą.