Complete High Protein Pasta to smaczny i pożywny produkt, który jest też idedalnym źródłem białka. Nie zawiera glutenu, jest wolny od jaj i doskonale wzbogaca kuchnię nie tylko wegan i osób nietolerujących glutenu. Produkt ten może być wykorzystany do przygotowania samodzielnej potrawy lub jako dodatek do dań i sałatek.
(Darmowa DOSTAWA przy zamówieniach powyżej 199.00 zł)
Complete High Protein Pasta - wyjątkowy makaron bez jaj i glutenu, ale bogaty w białko
Complete High Protein Pasta to makaron wykonany z mąki z soczewicy o wysokiej zawartości białka. Makarony Fusilli nie zawierają jaj i glutenu, dzięki czemu nadają się również dla wegan i osób nietolerujących glutenu. Mają doskonały smak, a przy tym w pełni zaspokoją Twoje oczekiwania. Wzbogać swoją dietę o te makarony, które możesz wykorzystać do przygotowania samodzielnego dania lub użyć jako dodatku do sałatek.
Complete High Protein Pasta i jego zalety
- wyprodukowany z mąki z soczewicy
- wysoka zawartość białka
- nie zawiera jaj ani glutenu
- doskonała alternatywa dla klasycznego makaronu
- odpowiedni dla wegan i osób nietolerujących glutenu
Składniki
Mąka z soczewicy (55%), mąka kukurydziana (38%), białko grochu (7%).
Sugerowane zastosowanie
Gotuj makaron w osolonej wodzie z kroplą oleju (w stosunku 100 g makaronu / 1 l wody), od czasu do czasu mieszając przez 7 minut, a następnie pozostaw na 1 minutę. Wylej wodę i skrop wysokiej jakości olejem.
Tabela wartości odżywczych
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Kalorie | 1511 kJ / 359 kcal |
Tłuszcze | 2,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6 g |
Węglowodany | 53,9 g |
w tym cukry | 1 g |
Białko | 21 g |
Sól | 0,26 g |
Uwagi
Produkt może zawierać śladowe ilości soi.
Makaron z wysoką zawartością białka - Green Apotheke
Recenzja produktu
Ocena całkowita
klienta zweryfikowanego
100 %
Najbardziej przydatna pozytywna recenzja produktu
Najbardziej przydatna negatywna recenzja produktu
Ostrzeżenia:
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed wysoką temperaturą.