Spaghetti to w 100% naturalne i dietetyczne spaghetti, zawierające 4,5 g błonnika w 100 g produktu, nie zawierające tłuszczu, węglowodanów, cukru, skrobi ani glutenu. Nadaje się ono do przyrządzania wszelkich dań makaronowych dla sportowców, wegetarian, wegan, diabetyków, a także osób cierpiących na nietolerancję glutenu lub soi.
(Darmowa DOSTAWA przy zamówieniach powyżej 199.00 zł)
Diet Spaghetti - dietetyczne spaghetti bez tłuszczu, cukru, skrobi oraz glutenu, idealne dla osób z nietolerancją glutenu lub soi
Spaghetti jest w 100% naturalnym i dietetycznym spaghetti wyprodukowanym z rośliny o nazwie konjak, które jest wolne od tłuszczu, skrobi oraz glutenu. Diet Spaghetti jest odpowiednie dla sportowców, wegetarian, wegan, diabetyków, a także osób cierpiących na nietolerancję glutenu lub soi. Waga netto produktu to 200 g.
Spaghetti i jego zalety
- w 100% naturalny produkt
- nie zawiera cukru, glutenu ani soi
- odpowiednie podczas diety
- odpowiednie dla wegetarian i wegan
- świetny zamiennik zwykłego makaronu
Tabela wartości odżywczych
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 27 kJ / 6,4 kcal |
Węglowodany | 0,5 g |
Cukier | 0 g |
Białka | 0 g |
Tłuszcze | 0 g |
Błonnik dietetyczny | 4,5 g |
Makaron Spaghetti 300 g - Diet Food
Recenzja produktu
Ocena całkowita
klienta zweryfikowanego
92 %
Najbardziej przydatna pozytywna recenzja produktu
Najbardziej przydatna negatywna recenzja produktu
Ostrzeżenia:
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed wysoką temperaturą.