Ghi to tłuszcz maślany produkowany poprzez powolne uwalnianie masła. Ta metoda usuwa z niego wodę, cukry, pszenicę i kazeinę. To skutkuje czystym, żółtawym tłuszczem o smaku masła, który jest doskonały dla osób z nietolerancją laktozy.
(Darmowa DOSTAWA przy zamówieniach powyżej 199.00 zł)
Ghi to tłuszcz maślany bez białka mlecznego i cukrów doskonały do przepisów fitness
Ghi to czysty tłuszcz maślany produkowany poprzez powolne uwalnianie masła. Wytwarzany jest z mleka od krów, które pasą się na farmach, na których nie stosuje się pestycydów, przemysłowych nawozów i chemikaliów. Podczas przygotowania woda, białka i cukry wyparowują z masła. To skutkuje czystym tłuszcze, który ma żółty kolor, maślany smak i nie zawiera dodatków smakowych, barwników i aromatów. Nie zawiera białek mlecznych, więc jest doskonały dla osób, które nie tolerują mleka. Ghi jest doskonałe do gotowania i pieczenia jako zamiennik dla masła. Ma wysoki punkt zapalny, około 240 °C, co oznacza, że nie przepali się podczas pieczenia i gotowania.
Ghi i jego zalety:
- czysty tłuszcz o smaku masła
- wykonany z mleka krów z wolnego wybiegu
- bez dodatków smakowych i innych dodatków
- wysoki punkt zapalny
- doskonała do gotowania i pieczenia przepisów fitness
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 3693 kJ / 882 kcal |
Tłuszcze | 99 g |
nasycone kwasy tłuszczowe | 65 g |
Węglowodany | 0 g |
cukry | 0 g |
Białka | 0 g |
Sól | 0 g |
Ostrzeżenie
Przechowywać w pojemniku w zimnym i ciemnym miejscu przez co najmniej 12 miesięcy. Można przechowywać poza lodówką w temperaturze poniżej 20 °C.
Ghi - Wolfberry
Recenzja produktu
Ocena całkowita
klienta zweryfikowanego
100 %
Najbardziej przydatna pozytywna recenzja produktu
Najbardziej przydatna negatywna recenzja produktu
Ostrzeżenia:
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed wysoką temperaturą.