BIO Proszek Bananowy – Purasana
BIO Banana Powder to w 100% czysty organiczny sproszkowany banan. Jest doskonałym składnikiem do smoothies, deserów, koktajli, jogurtów i słodkich przepisów. Ma intensywny smak, typowy dla dojrzałych bananów i nadaje się również dla wegan.
BIO Banana Powder - organiczny proszek bananowy, który ożywi Twoje śniadaniowe menu
BIO Banana Powder zachwyci wszystkich miłośników bananów. Jest wyprodukowany z suszonych, dojrzewających na drzewie bananów. Dzięki temu, że jest w 100% czystym organicznym proszkiem bananowym, posiada intensywny smak i aromat. Co więcej, zadowoli również Twoje kubki smakowe tak samo jak świeże i dojrzałe banany.
Jest to zdrowy BIO proszek, który doda aromatu Twojemu smoothie i nada mu zaskakująco przyjemnego smaku. Możesz zacząć każdy poranek od dodania go do śniadaniowej owsianki, jogurtu lub niearomatyzowanego białka. Jego zastosowanie jest naprawdę wszechstronne, i nadaje się również do różnych słodkich przepisów fitness.
BIO Banana Powder & jego zalety:
- 100% czysty organiczny sproszkowany banan
- posiada intensywny aromat i przyjemny smak podobny do świeżych bananów
- posiada szeroki zakres zastosowań w różnych przepisach
- odpowiedni dla wegan
Składniki
100% organiczny sproszkowany banan (Musa acuminata) z Ekwadoru
Zalecane Spożycie
Banan w Proszku Purasana jest idealnym składnikiem do smoothies, jogurtów, twarogu, chleba bananowego i różnych innych deserów. Możesz go również użyć, aby dodać smaku swoim ulubionym napojom.
Informacje Żywieniowe
Wartości Odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość Energetyczna | 1510 kJ / 355 kcal |
Tłuszcze | 0,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
Węglowodany | 81,2 g |
w tym cukry | 73,8 g |
Błonnik | 5,7 g |
Białko | 4,1 g |
Sól | 0,1 g* |
* z naturalnie występującego sodu
Uwaga
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po każdym użyciu szczelnie zamknąć opakowanie.
BIO Proszek Bananowy – Purasana
Ostrzeżenia:
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed wysoką temperaturą.