BIO Coconut flour jest wyjątkowa z uwagi na fakt, iż zawiera do 18,5 g białek w 100 g, co przyczynia się do rozwoju masy mięśniowej i jej utrzymania. W jej tabeli wartości odżywczych przewodzi błonnik, którego zawartość wynosi 36,4 g. Jest wykonana z białej pulpy kokosowej i nie zawiera glutenu, więc jest doskonałe dla osób cierpiących na celiakię.
Bio Coconut flour z pulpy kokosowej zawiera do 18,5 g białek, aby wspierać budowę mięśni
Bio Coconut flour jest wytwarzana przez suszenie i mielenie białej pulpy kokosowej. Wygląda podobnie do mąki zbożowej i nadaje się do gotowania i pieczenia przepisów fitness. Jest bogata w wartości odżywcze, a przede wszystkim błonnik, którego zawartość wynosi 36,4 g w 100 g oraz wysoka zawartość białka do 18,5 g, które wspiera budowę mięśni i zdrowie kości. W przeciwieństwie do mąki zbożowej mąka kokosowa ma specyficzny aromat i posmak. Nie zawiera alergenów i glutenu, więc jest doskonała dla osób cierpiących na celiakię.
BIO Coconut flour i jej zalety
- bogata w wartości odżywcze
- zawiera 18,5 g białek i 36,4 g błonnika w 100 g
- delikatny, słodkawy posmak
- nie zawiera alergenów i glutenu
- doskonała do gotowania i pieczenia przepisów fitness
Zawartość
100% BIO kokos, BIO produkt z oznaczeniem: CZ-BIO-002
Tabela wartości odżywczych
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1805 kJ / 431 kcal |
Tłuszcze | 12,6 g |
Węglowodany | 61 g |
cukry | 17,3 g |
Białka | 18,5 g |
Błonnik | 36,4 g |
Ostrzeżenie
Nie zawiera glutenu i alergenów. Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu.
BIO Mąka kokosowa - Wolfberry
Recenzja produktu
Ocena całkowita
klienta zweryfikowanego
92.3 %
Najbardziej przydatna pozytywna recenzja produktu
Najbardziej przydatna negatywna recenzja produktu
Ostrzeżenia:
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed wysoką temperaturą.