Pochodząca ze źródeł roślinnych BIO Gryka Bulgur łatwo może stać się Twoim ulubionym dodatkiem do dań. Nie zawiera soli oraz cukru. Z drugiej strony, jest bardzo bogata w białko, błonnik oraz świetny smak. Jest to produkt o jakości organicznej i będzie idealny także dla wegan.
BIO Gryka Bulgur to produkt bogaty w białko oraz błonnik, idealny do przygotowywania risotto, sałatek, zup oraz nadzienia
BIO Gryka Bulgur pochodząca prosto ze źródeł roślinnych jest także dobrym wyborem dla wegan. Jego przygotowanie trwa krótko i jest bardzo proste - można go używać do przygotowywania pysznych dań takich jak risotto czy sałatki, dodawać do zupy i nadzienia, czy traktować jako zagęszczacz. Amarant nie zawiera dodatku soli czy cukru i cechuje się wysoką zawartością białka oraz błonnika, przy jednocześnie niskiej z zawartości tłuszczu.
BIO Gryka Bulgur i jej zalety
- jakość organiczna
- wysoka zawartość białka i błonnika
- niska zawartość tłuszczu
- nie zawiera soli oraz cukru
- szerokie zastosowanie w gotowaniu
- produkt odpowiedni dla wegan
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze do 25°C i wilgotności do 70%.
Tabela wartości odżywczych
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1486 kJ / 351 kcal |
Tłuszcze | 1,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 74,8 g |
w tym cukry | 1,2 g |
Białko | 7,5 g |
Sól | 0,0 g |
BIO Gryka Bulgur - Country Life
Recenzja produktu
Ocena całkowita
klienta zweryfikowanego
100 %
Najbardziej przydatna pozytywna recenzja produktu
Najbardziej przydatna negatywna recenzja produktu
Ostrzeżenia:
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed wysoką temperaturą.