BIO fasola czerwona kidney w sosie chilli - Auga
BIO czerwona fasola kindney w sosie chili to wstępnie ugotowana fasola czerwona w gorącym sosie nadająca się do bezpośredniego spożycia. Oprócz tego, że jest doskonałym źródłem białka i błonnika, nie zawiera konserwantów ani alergenów. Posiada również niską zawartość cukru. Ciesz się jej urzekająco pikantnym smakiem!
(Darmowa DOSTAWA przy zamówieniach powyżej 199.00 zł)
BIO fasola czerwona kidney w sosie chilli wypełniona przyzwoitą dawką białka i błonnika
Składniki
fasola czerwona * 60%, sos chili 40% (woda, pasta pomidorowa * 20%, cukier *, ocet alkoholowy *, sól morska, papryka chili * 0,3%, przyprawy *).
* produkty ekologiczne
Instrukcje przygotowania
BIO fasola czerwona w sosie chilli nadaje się do bezpośredniego spożycia.
Tabela wartości odżywczych
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 395 kJ (93 kcal) |
Tłuszcze | 0.3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0.04 g |
Węglowodany | 16.6 g |
w tym cukry | 4.6 g |
Błonnik | 4 g |
Białko | 6 g |
Sól | 0.6 g |
Uwagi
Przechowywać poza zasięgiem dzieci. Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze od 0 do 25°C. Chronić przed mrozem. Otwarty produkt przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
BIO fasola czerwona kidney w sosie chilli - Auga
Ostrzeżenia:
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed wysoką temperaturą.