BIO Chrupiące płatki kakaowe z amarantem - WYLD
BIO Chrupiące płatki kakaowe z amarantem, płatkami owsianymi i wiórkami kokosowymi słodzone syropem z tapioki. Nie zawierają sztucznych barwników, aromatów, i zawierają prawie 30% mniej cukru, niż inne płatki śniadaniowe. Z nimi możesz naprawdę zacząć dzień bez wyrzutów sumienia!
BIO Chrupiące płatki kakaowe z amarantem, płatkami owsianymi i kokosem - możesz zacząć swój dzień na słodko i zdrowo!
BIO Chrupiące płatki kakaowe z amarantem są doskonałe jako zdrowy smakołyk. Wysoka zawartość pełnoziarnistych płatków owsianych i startego kokosa nadaje im również niezwykły i zdrowy smak. Płatki zaskoczą cię swoją wysoką zawartością białka, błonnika i niską zawartością cukru. Są słodzone syropem z tapioki i cukrem trzcinowym, dzięki czemu zawierają prawie 30% mniej cukru niż inne słodkie płatki. Są w związku z tym przeznaczone dla każdego, kto ceni sobie jakość, zdrowie i zbilansowaną dietę. Oprócz tego są również odpowiednie dla wegan. Możesz dogodzić sobie płatkami w połączeniu z mlekiem, jogurtem lub serkiem wiejskim na śniadanie, lub jako zdrową przekąskę.
BIO Chrupiące płatki kakaowe i ich zalety
- mieszanka płatków owsianych, amarantu i kokosa
- są słodzone syropem z tapioki i cukrem trzcinowym
- mają wysoką zawartość białka i błonnika
- są również odpowiednie dla wegan
Składniki
Pełnoziarniste płatki owsiane 63%, syrop z tapioki, cukier trzcinowy, olej słonecznikowy, amarant 4,7%, sproszkowane kakao 3,3%, wiórki kokosowe 2%, sól morska *.
Dawkowanie
Ten produkt może być spożywany o każdej porze dnia.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Kalorie | 1 925 kJ/ 460 kcal |
Tłuszcze | 16 g |
z których nasycone | 3,2 g |
Węglowodany | 65 g |
z których cukry | 13 g |
Błonnik | 8,3 g |
Białko | 9,6 g |
Sól | 0,18 g |
Ostrzeżenie
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła słonecznego. Po otwarciu ponownie dokładnie zamknąć.
BIO Chrupiące płatki kakaowe z amarantem - WYLD
Ostrzeżenia:
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed wysoką temperaturą.