Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Białko ISO-XP - Applied Nutrition

Ocena:
100 %

Protein ISO-XP to 100% izolat białka serwatkowego o wysokiej zawartości białka. Zawiera od 22,5 g w zależności od smaku. Jedna porcja zawiera niewielką ilość węglowodanów, dzięki czemu nadaje się również do utraty wagi. Białko jest też wzbogacone o 5,3 g BCAA.

 
Cena promocyjna 139,90 zł Cena normalna: 0,00 zł
Rekomendowana cena detaliczna
Darmowa dostawa

Protein ISO-XP - posiada 22,5 g białka, niską zawartość cukru i 5,3 g BCAA w jednej porcji

Protein ISO-XP składa się w 100% z izolatu białka serwatkowego, dzięki czemu zawiera około 22,5 g białka w zależności od smaku. Jeśli jesteś na diecie i dokładnie sprawdzasz etykiety produktów, z pewnością docenisz niską ilość cukru i 5,3 g BCAA w porcji. Niezbędne aminokwasy rozgałęzione są ważne dla syntezy białek, które przyczyniają się do utrzymania i wzrostu masy mięśniowej oraz zachowania zdrowych kości.

       

Białko ISO-XP jest dostępne w kilku pysznych smakach. Możesz je pić w postaci szejka białkowego lub użyć do przygotowania deserów bogatych w białko.

      

Protein ISO-XP & jego zalety

  • składa się w 100% z izolatu białka serwatkowego
  • zawiera około 22,5 g białka (w zależności od smaku)
  • jedna porcja zawiera 5,3 g BCAA
  • przyczynia się do utrzymania i wzrostu masy mięśniowej
  • przyczynia się do zachowania zdrowych kości

Składniki

100% izolat białka serwatkowego (zemulgowany lecytyną słonecznikową) (mleko), naturalny aromat, naturalne barwniki, substancja słodząca (sukraloza).

         

Sugerowane użycie

Wymieszać 1 miarkę (25 g) z 200 ml wody lub odtłuszczonego mleka. Dokładnie wymieszać i spożyć. Przyjmować 1-3 razy dziennie, w zależności od dziennego zapotrzebowania na białko. Białko ISO-XP jest szybko wchłaniane, więc odpowiednim momentem na jego spożycie jest czas, kiedy potrzebujesz szybko przyjąć białko. Może to być natychmiast po przebudzeniu, na śniadanie i po wysiłku fizycznym. Wielu sportowców przyjmuje 50 g porcji po treningu, ponieważ organizm jest w stanie przetworzyć więcej białka po wymagających ćwiczeniach.

       

Tabela wartości odżywczych

Wartości odżywcze1 porcja (25 g)
Wartość energetyczna 377 kJ / 89 kcal
Tłuszcz 0.2 g
w tym tłuszcze nasycone 0.01 g
Węglowodany 0.092 g
w tym cukry 0.092 g
Błonnik 0 g
Białko 24 g
Sól 0 g
BCAA 5.3 g
(Informacje żywieniowe dotyczą produktu bezsmakowego; wartości odżywcze mogą się różnić o 5% przy wyborze alternatywnego smaku).

Uwaga

Jeśli masz mniej niż 18 lat, jesteś w ciąży lub karmisz piersią, masz problemy zdrowotne lub przyjmujesz leki na receptę, skonsultuj się z wykwalifikowanym pracownikiem służby zdrowia przed użyciem tego produktu. Produkt należy przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, niedostępnym dla dzieci. Nie należy przekraczać zalecanej dawki dziennej.

Recenzje klientów

Białko ISO-XP - Applied Nutrition

Recenzja produktu

100%
100%
Średnia z 3 recenzji
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Ocena całkowita

klienta zweryfikowanego

100 %

Najbardziej przydatna pozytywna recenzja produktu

Najbardziej przydatna negatywna recenzja produktu

Lista opinii Białko ISO-XP - Applied Nutrition

Napisz własną recenzję
Teraz recenzujesz:Białko ISO-XP - Applied Nutrition
Twoja ocena

Smak

Wyprodukowany w
EU
Bez sztucznego słodzika
nie
Wysokość
27.00 cm
Szerokość
19.50 cm
Długość
19.50 cm
Waga brutto
2.25 kg
Grupa smakowa
owoc
Ilość sztuk w opakowaniu
30 szt.
Ilość sztuk na palecie
168 szt.
Waga netto
2.00 kg
EAN
634158780684
Bez opakowania z tworzywa sztucznego
nie
Bez GMO
tak
Dystrybutor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Metoda przetwarzania białka
izolat
Źródło białka
serwatka
BIO
nie
Bezglutenowy
tak
Bez laktozy
tak
Wegetariański
tak
Wegański
nie
Mieszanka
mieszanka
Forma
proszek
Kategoria prawna produktu
artykuły spożywcze przeznaczone żywienia specjalnego
Główna kategoria

Ostrzeżenia:

Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed wysoką temperaturą.

Zapytania od klientów

Białko ISO-XP - Applied Nutrition

Wpisz pytanie
Wpisz odpowiedź