Białka jaj - Bodylab
Białka jaj Bodylab to w 100% czyste białka jaj, które są pełnym źródłem białka i absolutnie beztłuszczowe. Jaja pochodzą od kurcząt z chowu na wolnym wybiegu, co zapewnia ich wysoką jakość. Są idealne do gotowania, pieczenia i przygotowywania ulubionych napojów proteinowych. Są pasteryzowane, dzięki czemu można je wykorzystać do bezpośredniej konsumpcji.
Białka jaj Bodylab - 100% białek jaj o wysokiej zawartości białka i bez tłuszczu
Białka jaj Bodylab to w 100% płynne białka jaj, które charakteryzują się wysoką zawartością białka. Oprócz dawki pełnowartościowego białka na pewno ucieszy Cię brak zawartości tłuszczu. Wysoką jakość gwarantują kury z wolnego wybiegu, od których pochodzą te białka. Będą one idealnym pomocnikiem w gotowaniu i pieczeniu przepisów fitness, ale także w przygotowywaniu ulubionych napojów fitness. Poza tym są pasteryzowane, dzięki czemu można je spożywać na surowo.
Białka jaj Bodylab i ich zalety
- 100% białka jaj
- zawierają do 10,5 g białka
- nie zawierają tłuszczu
- są pasteryzowane i w związku z tym nadają się do bezpośredniego spożycia
- idealne do gotowania, pieczenia i przygotowywania napojów proteinowych
Składniki
100% białka jaj i sól.
Przygotowanie
Wstrząsnąć przed użyciem. Białka jaj można spożywać na surowo lub po ugotowaniu. Nadają się do przygotowywania potraw z jaj i sprawdzą się jako dodatek do koktajli i smoothies.
Tabela wartości odżywczych
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 187 kJ / 45 kcal |
Tłuszcze | 0 g |
Węglowodany | 0,8 g |
w tym cukry | 0,3 g |
Białko | 10,5 g |
Sól | 0,4 g |
Uwagi
Zawiera jajka. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Przechowywać w temperaturze pokojowej (0 do 25°C) jeżeli opakowanie nie jest otwarte. Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie. Po otwarciu przechowywać w lodówce (0 do 4°C) i spożyć w ciągu 10 dni. Przed przechowywaniem należy upewnić się, że zakrętka jest szczelnie zamknięta, aby zapewnić świeżość produktu.
Białka jaj - Bodylab
Ostrzeżenia:
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed wysoką temperaturą.