Liquid pasteurized egg whites - płynne, pasteryzowane białko jaj jest wygodnym sposobem na spożywanie wysokiej jakości białka. Nie zawiera ono konserwantów, lecz tylko 100% płynnego białka jaj. Nie musi być przechowywane w lodówce.
100% płynne białka jaj bez konserwantów są bogatym źródłem wysokiej jakości białek
Płynne białka jaj są wysokiej jakości, certyfikowanymi białkami. Nie zawierają żadnych konserwantów, tylko 100% czystego, płynnego białka jaj. Są one wstępnie obrabiane i pasteryzowane dla zapobiegania powstawaniu mikroorganizmów. Nie musisz oddzielać żółtka od białka i bałaganić w kuchni. Białka jaj w butelce mogą być przechowywane gdziekolwiek, no i nie ma potrzeby trzymania ich w lodówce, tak więc będziesz mieć w niej miejsce na pyszne mięso.

100% płynne białka jaj i ich zalety
- 100% białka jaj
- 32 g białka kurzych jaj w jednej butelce
- żadnych dodatków ani konserwantów
- 10,2 g białek na 100 g
Skład
100% pasteryzowane, płynne białka jaj.
Tabela informacji żywieniowych
Informacje żywieniowe | 100 g |
---|---|
Energia | 209 kJ / 50 kcal |
Tłuszcze | 0,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | < 0,1 g |
Węglowodany | 1,1 g |
w tym cukry | 1,1 g |
Białko | 10,2 g |
Sól | 0,4 g |
Ostrzeżenie
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie wymaga przechowywania w lodówce. Przechowywać w temperaturze pokojowej (0 - 25 ºC) tylko wtedy, gdy nie jest jeszcze otworzone. Minimalna data trwałości jest umieszczona na opakowaniu. Po otworzeniu, przechowywać w lodówce (0-4 ºC) i spożyć przed upływem 48 godzin. Pamiętaj o prawidłowym zamknięciu wieka przed przechowywaniem, aby podtrzymać jego świeżość.
100% płynne pasteryzowane białka jaj 1000 g - Farma Bialka
Recenzja produktu
Ocena całkowita
klienta zweryfikowanego
85.7 %
Najbardziej przydatna pozytywna recenzja produktu
Najbardziej przydatna negatywna recenzja produktu
Ostrzeżenia:
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed wysoką temperaturą.