Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Białko Serwatkowe BIO Bez Laktozy - Purasana

Producent: Purasana

Białko Serwatkowe BIO Bez Laktozy to organiczne białko w proszku z wysoką zawartością białka, które jest odpowiednie również dla osób z nietolerancją laktozy. Dzięki temu mogą się one cieszyć jakościowym białkiem z pełnym spektrum aminokwasów dla szybkiej regeneracji lub dla wsparcia wzrostu i zachowania masy mięśniowej.

 
Cena promocyjna 116,90 zł Cena normalna: 0,00 zł
Rekomendowana cena detaliczna
Dostawa 9.99 zł

Białko Serwatkowe BIO Bez Laktozy to organiczny izolat serwatki, który nie zawiera laktozy

Białko Serwatkowe BIO Bez Laktozy to izolat serwatki, który spełnia surowe kryteria certyfikacji BIO. Zawiera wysoką ilość jakościowych i dobrze przyswajalnych białek posiadających pełne spektrum aminokwasowe. Dla wielu osób jego lekkostrawność i przyswajalność są ponadto wzmocnione przez fakt, że białko nie zawiera laktozy. W jednej porcji Białka Serwatkowego BIO Bez Laktozy otrzymasz do 21.9 gramów białka, które jest niezbędne dla wzrostu masy mięśniowej i jej zachowania, na przykład podczas redukowania wagi. Białko w proszku jest szczególnie odpowiednie po treningu dla natychmiastowej regeneracji, możesz je również dodać do słodkich posiłków, takich jak owsianka dla wzbogacenia jej białkiem pełnowartościowym.

Białka Serwatkowego BIO Bez Laktozy i jego zalety

  • organiczny izolat serwatki BIO
  • nie zawiera laktozy, dzięki czemu jest odpowiednie dla osób z nietolerancją laktozy
  • zawiera do 21.9 gramów białka o wysokiej wartości biologicznej
  • wspomaga wzrost i zachowanie masy mięśniowej dzięki swojej zawartości białka
  • szybko i łatwo przyswajalne

Składniki

Smak naturalny: Izolat białka serwatkowego * bez laktozy (<0.1%).

Smak czekoladowy: Izolat białka serwatkowego * bez laktozy (<0.1%), cukier z kwiatów kokosa *, kakao w proszku *, naturalny aromat (czekoladowy), substancja zagęszczająca (guma guar) *, sól himalajska.

* z organicznych upraw.

Zalecane spożycie

Wymieszaj półtorej łyżki (25 g) białka Purasana w proszku z 300 – 350 ml napoju ryżowego lub sojowego (możesz również użyć wody lub innej alternatywy) w shakerze lub blenderze. Mieszaj przez mniej więcej 15 sekund i spożyj zaraz po wymieszaniu. Możesz dodać produkt do swojego muesli, owsianki, chleba, pieczywa lub pozostałych posiłków dla wzbogacenia ich białkiem.

Wartości odżywcze

Wartości odżywcze (smak naturalny)100 g1 porcja (25 g)
Wartość energetyczna 1750 kJ / 418 kcal 437,5 kJ / 104,5 kcal
Tłuszcze 5,5 g 1,38 g
  z których nasycone kwasy tłuszczowe 4,2 g 1,05 g
Węglowodany 1 g 0,25 g
  z których cukry 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Białko 87,3 g 21,9 g
Sól 0,03 g 0 g
Wartości odżywcze (smak czekoladowy)100 g1 porcja (25 g)
Wartość energetyczna 1653 kJ / 388 kcal 413,25 kJ / 97 kcal
Tłuszcze 5 g 1,25 g
  z których nasycone kwasy tłuszczowe 4 g 1 g
Węglowodany 13 g 3,25 g
  z których cukry 10 g 2,5 g
Błonnik 3 g 0,75 g
Białko 72 g 18 g
Sól 0,2 g 0,05 g

Ostrzeżenie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym. Zamknij szczelnie opakowanie po każdym użyciu.

Alergeny: Zawiera mleko.

Recenzje klientów

Białko Serwatkowe BIO Bez Laktozy - Purasana

Napisz własną recenzję
Teraz recenzujesz:Białko Serwatkowe BIO Bez Laktozy - Purasana
Twoja ocena

Smak

Wyprodukowany w
EU
Bez sztucznego słodzika
tak
Wysokość
18.50 cm
Szerokość
10.00 cm
Długość
10.00 cm
Waga brutto
0.49 kg
Ilość sztuk w opakowaniu
1 szt.
Ilość sztuk na palecie
576 szt.
Waga netto
0.40 kg
EAN
5400706617710
Bez opakowania z tworzywa sztucznego
nie
Bez GMO
tak
Etykiety produktów
BIO
BIO
tak
Bezglutenowy
tak
Bez laktozy
tak
Wegetariański
tak
Wegański
nie
Mieszanka
czysty
Forma
proszek
Kategoria prawna produktu
suplement diety
Dystrybutor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Główna kategoria

Ostrzeżenia:

Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed wysoką temperaturą.

Zapytania od klientów

Białko Serwatkowe BIO Bez Laktozy - Purasana

Wpisz pytanie
Wpisz odpowiedź