Białko Serwatkowe BIO Bez Laktozy - Purasana

0%
0% (0)
Producent: Purasana

Białko Serwatkowe BIO Bez Laktozy to organiczne białko w proszku z wysoką zawartością białka, które jest odpowiednie również dla osób z nietolerancją laktozy. Dzięki temu mogą się one cieszyć jakościowym białkiem z pełnym spektrum aminokwasów dla szybkiej regeneracji lub dla wsparcia wzrostu i zachowania masy mięśniowej.

Długoterminowo niedostępny

Białko Serwatkowe BIO Bez Laktozy to organiczny izolat serwatki, który nie zawiera laktozy

Białko Serwatkowe BIO Bez Laktozy to izolat serwatki, który spełnia surowe kryteria certyfikacji BIO. Zawiera wysoką ilość jakościowych i dobrze przyswajalnych białek posiadających pełne spektrum aminokwasowe. Dla wielu osób jego lekkostrawność i przyswajalność są ponadto wzmocnione przez fakt, że białko nie zawiera laktozy. W jednej porcji Białka Serwatkowego BIO Bez Laktozy otrzymasz do 21.9 gramów białka, które jest niezbędne dla wzrostu masy mięśniowej i jej zachowania, na przykład podczas redukowania wagi. Białko w proszku jest szczególnie odpowiednie po treningu dla natychmiastowej regeneracji, możesz je również dodać do słodkich posiłków, takich jak owsianka dla wzbogacenia jej białkiem pełnowartościowym.

Białka Serwatkowego BIO Bez Laktozy i jego zalety

  • organiczny izolat serwatki BIO
  • nie zawiera laktozy, dzięki czemu jest odpowiednie dla osób z nietolerancją laktozy
  • zawiera do 21.9 gramów białka o wysokiej wartości biologicznej
  • wspomaga wzrost i zachowanie masy mięśniowej dzięki swojej zawartości białka
  • szybko i łatwo przyswajalne

Składniki

Smak naturalny: Izolat białka serwatkowego * bez laktozy (<0.1%).

Smak czekoladowy: Izolat białka serwatkowego * bez laktozy (<0.1%), cukier z kwiatów kokosa *, kakao w proszku *, naturalny aromat (czekoladowy), substancja zagęszczająca (guma guar) *, sól himalajska.

* z organicznych upraw.

Zalecane spożycie

Wymieszaj półtorej łyżki (25 g) białka Purasana w proszku z 300 – 350 ml napoju ryżowego lub sojowego (możesz również użyć wody lub innej alternatywy) w shakerze lub blenderze. Mieszaj przez mniej więcej 15 sekund i spożyj zaraz po wymieszaniu. Możesz dodać produkt do swojego muesli, owsianki, chleba, pieczywa lub pozostałych posiłków dla wzbogacenia ich białkiem.

Wartości odżywcze

Wartości odżywcze (smak naturalny)100 g1 porcja (25 g)
Wartość energetyczna 1750 kJ / 418 kcal 437,5 kJ / 104,5 kcal
Tłuszcze 5,5 g 1,38 g
  z których nasycone kwasy tłuszczowe 4,2 g 1,05 g
Węglowodany 1 g 0,25 g
  z których cukry 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Białko 87,3 g 21,9 g
Sól 0,03 g 0 g
Wartości odżywcze (smak czekoladowy)100 g1 porcja (25 g)
Wartość energetyczna 1653 kJ / 388 kcal 413,25 kJ / 97 kcal
Tłuszcze 5 g 1,25 g
  z których nasycone kwasy tłuszczowe 4 g 1 g
Węglowodany 13 g 3,25 g
  z których cukry 10 g 2,5 g
Błonnik 3 g 0,75 g
Białko 72 g 18 g
Sól 0,2 g 0,05 g

Ostrzeżenie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym. Zamknij szczelnie opakowanie po każdym użyciu.

Alergeny: Zawiera mleko.

Więcej informacji
EAN 5400706617710
Wyprodukowany w EU
Główna kategoria Wieloskładnikowe białka serwatki
BIO tak
Bez glutenu tak
Bez laktozy tak
Wegetariański tak
Wegański nie
Mieszanka czysty
Forma proszek
Kategoria prawna produktu suplement diety
Etykiety produktów BIO
Grupa smakowa czekolada
HS kod 18069070: -- Prípravky na výrobu nápojov obsahujúce kakao
Wysokość 18.50 cm
Szerokość 10.00 cm
Długość 10.00 cm
Waga brutto 0.49 kg
Bez opakowania z tworzywa sztucznego nie
Bez sztucznego słodzika tak
Bez GMO tak
Ilość sztuk w opakowaniu 6 szt.
Ilość sztuk na palecie 576 szt.
Dystrybutor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Inne kategorie Białko
Białko serwatkowe
Suplementy i odżywki

Ostrzeżenia:

Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed wysoką temperaturą.

Recenzje klientów Białko Serwatkowe BIO Bez Laktozy - Purasana
Napisz własną recenzję

Smak

Teraz recenzujesz:Białko Serwatkowe BIO Bez Laktozy - Purasana
Twoja ocena
Smak Opakowanie (g) Ocena Cena Cena promocyjna Na stanie
Zapytania od klientów
Wpisz pytanie
Wpisz odpowiedź