Protein 80 Plus - Weider

Ocena:
81 % of 100
81% (95)
Producent: Weider

Protein 80 Plus to wieloskładnikowe białko, które zawiera do 83% wysokiej jakości białek do budowy beztłuszczowej masy mięśniowej. Składa się z 4 rodzajów białka, izolatu białka mleka, koncentratu białka serwatkowego, kazeiny i albuminy jaja, które mają różne czasy strawności, witaminy B6 i wapnia. Charakteryzuje się niską zawartością węglowodanów i tłuszczów.

Długoterminowo niedostępny
Szacowana cena 69,90zł

Weider Protein 80 Plus - białko wieloskładnikowe z 83% udziałem białka o różnych czasach strawności dla maksymalnego wzrostu masy mięśniowej

Protein 80 Plus to wieloskładnikowe białko, które zawiera do 83% wysokiej jakości białek do budowy beztłuszczowej masy mięśniowej. Składa się z 4 rodzajów białka, a mianowicie izolatu białka mleka, koncentratu białka serwatkowego, kazeiny i albuminy jaj. Podstawę stanowi połączenie szybko i wolnostrawnych białek, witaminy B6 i wapnia. Charakteryzuje się niską zawartością węglowodanów i tłuszczów. Nadaje się dla sportowców i osób aktywnych fizycznie do wspomagania wzrostu mięśni i siły.

        

Protein 80 Plus - Weider

    

Protein 80 Plus i jego zalety

  • białko wieloskładnikowe
  • zawiera 4 rodzaje białka o różnych czasach strawności
  • zawiera 83% białka
  • zapewnia stopniowe (do 6 godzin) wchłanianie aminokwasów
  • ma wysoką zawartość aminokwasów
  • ma niską zawartość węglowodanów i tłuszczów
  • nadaje się również do stosowania na diecie

   

Składniki

Kazeinian wapnia (57%), koncentrat serwatki (16%), izolat mleka (14%), niskotłuszczowe kakao w proszku (8%), suszone białko jaja (3%), aromat, substancje słodzące: (acesulfam K, aspartam), węglan wapnia, substancja zagęszczająca: guma guar, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, witamina B6. Zawiera fenyloalaninę.

   

Dawkowanie

Wymieszać jedną dawkę (30 g - 2 łyżki stołowe) z 300 ml mleka lub wody. Przyjmować 1 - 3 dawki dziennie w zależności od dziennego spożycia białka. Nadaje się do spożycia po treningu i jako ostatni posiłek przed snem.

    

Tabela wartości odżywczych

Wartości odżywcze1 dawka 30 gW 100 g
Wartość energetyczna 121 kcal / 511 kJ 399 kcal / 1670,5 kJ
Białko 24 g 80 g
Węglowodany 2,2 g 7,2 g
Tłuszcze 1,8 g 5,9 g
Aminokwasy    
Izoleucyna 2 g 6,5 g
Leucyna 3,2 g 10,6 g
Lizyna 2,9 g 9,6 g
Metionina 0,7 g 2,2 g
Fenyloalanina 0,9 g 2,9 g
Treonina 2 g 6,7 g
Tryptofan 0,5 g 1,4 g
Walina 1,8 g 5,9 g
Arginina 0,7 g 2,2 g
Cystyna 0,7 g 2,2 g
Histidyna 0,5 g 1,6 g
Tyrozyna 0,8 g 2,7 g
Alanina 1,5 g 5,1 g
Kwas asparaginowy 3,3 g 11 g
Kwas glutaminowy 5,4 g 18 g
Glicyna 0,4 g 1,4 g
Prolina 1,7 g 5,6 g
Seryna 1,4 g 4,6 g

    

Uwagi

Nie nadaje się dla dzieci poniżej 14 roku życia, kobiet w ciąży i karmiących piersią. Przed zastosowaniem produktu należy skonsultować się z lekarzem sportowym. Preparat zawiera śladowe ilości fenyloalaniny i laktozy /4,5%/, nie jest odpowiedni dla osób z fenyloketonurią i osób z nietolerancją laktozy. Przechowywać poza zasięgiem dzieci, w suchym i ciemnym miejscu, dobrze zamkniętym. Producent, importer, dystrybutor nie ponosi odpowiedzialności za szkody powstałe w wyniku niewłaściwego stosowania lub przechowywania produktu.

Więcej informacji
Wyprodukowany w Stany Zjednoczone
Bez opakowania z tworzywa sztucznego nie
Wysokość 34.00 cm
Szerokość 14.00 cm
Długość 41.00 cm
Waga brutto 2.07 kg
Ilość sztuk w opakowaniu 2 szt.
Ilość sztuk na palecie 64 szt.
Waga netto 2.00 kg
EAN 4044782301593
Bez sztucznego słodzika nie
Dystrybutor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Bez GMO nie
BIO nie
Bezglutenowy tak
Bez laktozy nie
Wegetariański tak
Wegański nie
Mieszanka mieszanka
Forma proszek
Kategoria prawna produktu artykuły spożywcze przeznaczone żywienia specjalnego
Główna kategoria Białko serwatkowe

Ostrzeżenia:

Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed wysoką temperaturą.

Recenzje klientów Protein 80 Plus - Weider
Napisz własną recenzję

Smak

Teraz recenzujesz:Protein 80 Plus - Weider
Twoja ocena
Opakowanie (g) Smak Ocena Cena Cena promocyjna W magazynie
Zapytania od klientów
Wpisz pytanie
Wpisz odpowiedź