Liofilizowane maliny zaskoczą Cię swoim niepowtarzalnym smakiem i aromatem. Liofilizacja jest procesem suszenia sublimacyjnego zamrożonych owoców, pozwalając na zachowanie pełnych składników odżywczych, witamin i minerałów. Liofilizowane truskawki są idealne do pieczenia, gotowania i zdrowego odżywiania.
Liofilizowane jerzyny pełne witamin i minerałów
Liofilizowane jerzyny które zachowują swój niepowtarzalny smak i aromat. Liofilizacja jest procesem suszenia sublimacyjnego zamrożonych owoców, dzięki czemu są pełne składników odżywczych, witamin i minerałów. Zachowują swoją świeżość, co pozwala cieszyć się nimi o każdej porze roku. Ponadto w opakowaniu 100 g znajduje się do 15,1 g błonnika, co zapewnia prawidłowe funkcjonowanie mikroflory jelitowej. Truskawki nie są słodzone, więc możesz je wykorzystać do pieczenia i gotowania zdrowych przepisów lub zastosować jako wersję fitness smacznych przekąsek.
Zalety:
- jerzyny liofilizowane
- zachowują swój smak i aromat
- są bogate w składniki odżywcze, minerały i witaminy
- jedno opakowanie 100 g zawiera 15,1 g błonnika
- są odpowiednie do gotowania i pieczenia zdrowych przepisów
- nie są słodzone
Składniki
Jerzyny 100%
Tabela wartości odżywczych
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1200 kJ / 287 kcal |
Białko | 7,6 g |
Tłuszcze | 6,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 |
Węglowodany | 39,6 g |
w tym cukry | 39,6 g |
Błonnik | 20 g |
Sól | 0 g |
Nie zawiera alergenów.
Jerzyna liofilizowana - Wolfberry
Recenzja produktu
Ocena całkowita
klienta zweryfikowanego
100 %
Najbardziej przydatna pozytywna recenzja produktu
Najbardziej przydatna negatywna recenzja produktu
Ostrzeżenia:
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed wysoką temperaturą.